Pawliniak Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wgrywanie root'a na stocowego softa.1. Pobieramy root.zip2. Wrzucamy na telefon3. Wyłączamy telefon.4. Naciskamy i przytrzymujemy klawisze : Home + Power.5. Wybieramy opcje : "apply update from sdcard" , następnie ROOT.zip i zatwierdzamy.Uruchamiamy ponownie i mamy roota Wymagana wersja 2.3.3, 2.3.4 lub 2.3.6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristoferson Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Czy tego roota trzeba rozpakować ,czy spakowanego wrzucić na kartę SD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 chyba go trzeba przez odina jak się kompromituje to dajcie mi znać dziękuję i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Na telefon wrzucasz wchodzisz do stokowego recovery kombinacją Home + Power aż się pokaże cos na ekranie i tam będzie apply update from sdcard wybieramy root.zip zatwierdzamy i gotowe. To chyba najprostsza metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 chyba go trzeba przez odina jak się kompromituje to dajcie mi znać dziękuję i pozdrawiam"Niewiedza nie jest kompromitacją jednak szukanie odpowiedzi jest braniem odpowiedzialności za niewiedzę."Większość tweekow wygrywa się przez rom manager, a on rozpoznaje jedynie zipy, bo to najprostrzy sposób na ujednolicenie formatow plików. wytapane ze zrootowanego P760 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Może głupie pytanie ale chyba nie mam stockowanego recovery. Nie mam w nim opcji "apply update from sdcard" Mam tylko "setup.zip" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wybierz setup zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 sorki, mam "apply sdcard: update.zip"Czyli mam wgrać normalnie plik root.zip? Czy zmienić jego nazwę na update.zip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Spróbuj z root.zipJeżeli nie pomoże to zmień nazwę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie może otworzyć tego pliku. "Can't open ścieżkadostępu" "No such file or directory"Napisałem na SB czy mogę mieć niestockowane recovery i padła odpowiedź tak. Może to przez to? Jak to zrobić?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A jaką masz wersje systemu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak1000 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Oke. Root działa. Musiałem zaktualizować oprogramowanie ;]Proponuję dopisać w poradniku na jakich wersjach można to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 2.3.3, 2.3.4 i 2.3.6 jak dobrze pamiętam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Woźny Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Link do roota chyba wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nie nie wygasł on jest u nas na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiusl Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam! Posiadam Ace z Androidem 2.3.6 z brandingiem sieci Play. Podczas próby rootowania, według tego poradnika za kazdym razem wyskakuje błąd (instalation aborted). Zrobiłem zdjecie (w załączniku) tych wszystkich komend które sie pojawiły na ekranie. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 HmmByć może problem stanowi brand play. a zmień nazwę na update.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiusl Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 zmieniłem ale też nic to nie dało. jest jakiś inny sposób zeby pozbyc sie tego systemu? Android z tym brandingiem strasznie zacina i wiesza ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 15% osób ma taki problem z rootowaniem tego urządzenia. musiałbyś wgrać starsze firmware, bodajrze 2.3.4 - na nim nie występują w/o problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomulus Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 WItam, Czy jest możliwość zrootowania telefonu galaxy ace GT-S5830 z wgranym Cyanogenmod 10.2? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Cyanogenmod jest już zrootowany po jego zainstalowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Mam Androida wersji 2.3.5. Pójdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Teorytycznie tak, jednakze sproboj jak nic to nie da to zrob update odinem do 2.3.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 z 2.3.6 są problemy. Pierwsze posty o tym mówią. Na tym nie powinno być problemu...ale nie jest wymieniony w liście... więc powiedz nam czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi