Crazy Pants Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam chciałbym zainstalować CM na moim telefonie LG G3s (G3 mini) Jednak nie ma mojego modelu na liście urządzeń ze strony cyanogenmoda. Czy da się to jakoś zainstalować, może używając cm do g2/g2mini ? Proszę o pomoc gdyż zalezy mi na tym 'systemie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 pod żadnym pozorem nie wgrywaj cm'a od wersji g2/minimożesz sb uceglić telefon i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Pants Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 to jest jakaś opcja wgrania cm żeby telefon na nim śmigał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 jedynie co znalazłem to stock roomyi z tego co znalazłem to nie ma żadnych custom romów na Twój telefon, ponieważ bootloadera nadal nie da się odblokować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi