beep Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam chcę oddać tel dziewczyny na gwarancję bo aparat nie działa (coś w środku pękło) i w salonie gsm mówili żeby na gwarancję to oddać ale problem jest w tym że jak się unlocka bootloader'a (zrobiłem to metodą od sony) to traci się gwarancję. Czy metoda flashtool była by mi w stanie pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2440597poszukaj w tym topicu how to reloc bootloader, tam znajdziesz jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dać znać czy się udało @beep jeżeli proces przejdzie pomyślnie miło by było gdybyś utworzył taki poradnik dla innych użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 @Pawilniak Masz to jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Cieszę się że mogłem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ludzie.. po wgraniu stocka bootlader automatycznie się blokuje Po co się go wpisuje drugi raz (i po raz kolejny) jak się wgrywa stocka i ponownie się go rootuje ? Jak chcecie zablokować bootloader jak kod przychodzi od sony dev U nich info jest wieczne, ale nikt tego aż tak nie weryfikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzięki za pomoc, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi