Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 wgralem cyanogenmod 12 i gdy odblokowywuje ekran to wyswietla mi sie "niestety aplikacja google play została zatrzymana" wciskam okej i tak mi wyskakuje co pare sekund i nie moge nic zrobic.. wie ktos moze jak to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pod wersje dla cm12 WSZYSTKO DZIALA! DZIEKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zrób wipe data/cache i dalvik chache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Backupów nie przywracaj. Zła wersja gapps. Wipe tak jak kolega wyżej polecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Backupów nie przywracaj. Zła wersja gapps. Wipe tak jak kolega wyżej polecił. gapps-5.1.x-20150404-minimal-edition-signedtakie mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zrób tak jak ja wyżej napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zrób wipe data/cache i dalvik chache zrobilem tak jak napisales i dalej to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przeinstaluj google sklep play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przeinstaluj google sklep play w jaki sposob mam je przeinstalowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Możesz odinstalować aktualizacje i odznaczyć autoaktualizowanie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Możesz odinstalować aktualizacje i odznaczyć autoaktualizowanie?? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wgraj jeszcze raz gaapsy w prawym gornym rogu masz link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wgraj jeszcze raz gaapsy w prawym gornym rogu masz link a jaki cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1576-poradnik-jak-usun%C4%85%C4%87-aplikacje-systemowe-z-android-a/ a potem to https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-4-11-android-apk-download/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a jaki cm?Cm12 a 12 bo 12sta litera alfabetu to L jak Lolipop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a jaki cm? halo jaki cm do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pod wersje dla cm12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Prosze :> Temat rozwiazany, pamietaj 1 temat 1 problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian Ruda
wgralem cyanogenmod 12 i gdy odblokowywuje ekran to wyswietla mi sie "niestety aplikacja google play została zatrzymana" wciskam okej i tak mi wyskakuje co pare sekund i nie moge nic zrobic.. wie ktos moze jak to naprawic?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi