Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 pomoze mi go ktos zainstalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W czym masz konkretnie problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1431-xperia-l-odblokowanie-bootloadera/forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1430-xperia-l-root-na-412-i-422-ub-lb/#entry16788forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2196-xperia-l-cyanogenmod-11-android-44-freexperia-project/Prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1431-xperia-l-odblokowanie-bootloadera/forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1430-xperia-l-root-na-412-i-422-ub-lb/#entry16788forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2196-xperia-l-cyanogenmod-11-android-44-freexperia-project/Prosze czy moglbys mi to wyjasnic? "Przenieś plik na integrall storage (nie umieszczaj w folderze!!!)"W czym masz konkretnie problem?? masz moze skype albo cos? byloby mi latwiej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pomagam tylko na forum Napisz tutaj konkretnie w czym masz probelm. Nie bój się zapytać, w każdej sprawię spróbuję pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W poradnikach wszystko jest opisane krok po kroku. Jeżeli nie rozumiesz któregoś kroku pisz w danym poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W poradnikach wszystko jest opisane krok po kroku. Jeżeli nie rozumiesz któregoś kroku pisz w danym poradniku.nie ma takiej osoby ktora pomoglaby mi w jakis lepszy sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Konkretnie z czym masz dokładnie problem? Jeżeli nie chce się Tobie wykonać poradnika to zamykam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian Ruda
pomoze mi go ktos zainstalowac?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi