Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam mam problem z bootloader, mianowicie chodzi o to ze mam go odblokowanego tylko on się nie chce włączyć. Może ktoś napisać jak go dokładnie włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jak wl bootloader? O_o tj zabezpieczenie pozwalajace wgrywac inne os'y a nie system ktory mozesz sb wl o wylEw w terminal emulator wpisz Su (enter) Reboot bootloader (enter) ale po co Ci to jak tam nic nie zrobisz, możesz tylko podpiac pod PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W jednym poradniku było tak ze gdy włączam telefon mam ciągle wcisnąć vol + i powinien mi się pojawić root a ja tego nie mam wciskam to ciągle i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sprobuj vol-Analigicznie vol-down=download mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian Ruda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sprobuj vol-Analigicznie vol-down=download mode to nie dziala... ciagle wciskam vol - i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bootloadera się nie włącza !! xD Odblokujesz, to masz ! Służy on do nieznanych instalacji romów lub kerneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tu masz poradnik jak czegoś nie rozumiesz piszesz w poradniku http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1431-xperia-l-odblokowanie-bootloadera/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian Ruda
Witam mam problem z bootloader, mianowicie chodzi o to ze mam go odblokowanego tylko on się nie chce włączyć. Może ktoś napisać jak go dokładnie włączyć?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi