PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W myśl zasady 1 problem 1 temat napisalem ten tematPowiedzcie mi, wezma mi sluchawki na gwarancje w play bez telelefonu czy z? Pytam sie bo A. Musialbym jakos zabl botloader B.jak pytalem sie w tmobile o wyslanie ladowarki od samsunga to chcieli z telefonem na gwarancje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kolega raz oddawał i kazali mu razem z telefonem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Szkoda, a może nie 3ba dać z tele? Ja swojego gran x ina jak mialem to sluchawki i ladowarke przyjeli bez telefonu, dodam że teraz mam LG P880, moze ktos już oddawal sluchawki do tego serwisu okrytego dziwna slawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Idź daj same słuchawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bo zgubilem je za łóżkiem i tam nagle ogłuchły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Z telefonem trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dzięki ktoremus z administracji za poprawe tematu Niestety musiałbym oddać wraz z telefonem, a nie bd teraz kombinował jak zablokować bootloader tak by szło odblokować, więc to olałem i nie zaniosłem, także temat w pełni wyjaśnionyProblem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi