beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam planuje kupić słuchawki douszne które będą redukować hałas co myślicie o tych? może macie jakieś sprawdzone? proszę o jakieś linki, dobrze było by jak były by one znanych marek np: sonyhttp://www.sony.pl/electronics/sluchawki-z-redukcja-szumow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Poszukaj firmy "sound magic" ( chyba tak ) miałem kiedyś słuchwaki z tej firmy i były bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Są gusta i guściki, zależy mi na dobrej jakości dźwięku oraz na wyciszenie hałasu otoczenia, nie uzyskam tego w 100% ale w jakiejś części będzie to możliwe. Na słuchawki planuje przeznaczyć do 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Za tyle to ja planowałem telefon kupić ale jeżeli chcesz przeznaczyć taką kwotę to te Sony wygladaja ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 http://www.skapiec.pl/site/cat/49/comp/554381 Kumpel miał i poleca (nie wiem czy przez cene ale bardzo je chwalił) ========== Tyle kasy na słuchawki?? Lol No ale jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja na słuchawki wydaje max 300 zł xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja do 100 zł, wystarczające są dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A mnie starczyly stockowe od ace 2 z dsp menagerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Apple ma dobre stockowe słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ale nie ma by dr dre chociaż niedawno sporo ''dolanów'' przelała firma z Kaliforni temu raperowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 AKG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Mam Beats by Dr. Dre Solo HD dałem 600 zł 6 mieś temu ale znudziły mi się i muszę kupić nowe poza tym mówią że te z wyciszaniem tła lepszy efekt dźwięku dostarczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 To jeszcze sb kup odtwarzacz mp3 od sony gdzieś czytalem że nawet karte pamieci do niego zrobili z wyciszeniem cyfrowego szumu, pogoogluj sb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi