Pawliniak Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jeżeli masz problem zE:failed to mount /sdcard (files exists),E:copy_dbdata_media:Can't mount /sdcard.E:Can't mount /dev/block/stl10 (invalid Argument)To ten fix jest dla Ciebie Co jest potrzebne ?TelefonOdindbdata.rfs.tarDownload:dbdata.zipInstrukcja instalacji:Pobieramy plikOdpalamy odinaDodajemy dbdata.rfs.tar do PDAOdpalamy telefon w trybie DOWNLOAD MODEPodłączamy telefonKlikamy start i czekamyPo ukończeniu telefon uruchomi się ponownieCieszymy się z rozwiązania problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RebelMan91 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Chciałem bardzo podziękować za ten post! Dzięki niemu uratowałem telefon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2dpcpl Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jest jakaś możliwość naprawienia tego błędu pod Samsunga Galaxy Mini 2? (GT-S6500)? Byłbym bardzo wdzięczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Hmm w twoim dziale dla galaxy mini 2 jest jakiś opis. zerknij tam. Dział CM Mody i romy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2dpcpl Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No niestety :/ Przeszukałem, ale nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1177-naprawa-pami%C4%99ci-wewn%C4%99trznej-samsung-galaxy-mini-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2dpcpl Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Niestety z literką D na końcu, a ja mam bez (GT-S6500).Jeszcze najciekawszą rzeczą jest to, że zakupiłem model GT-S6500D (na 100% bo rootowałem i w ogóle więc na pewno był z D) zepsuł się, oddałem go do serwisu, w serwisie naprawili ale tylko do połowy (telefon się nie włączał w ogóle, a teraz się włącza tylko do loga samsung) i oddali jako naruszenie gwarancji, no trudno. No i teraz próbuję wgrać nowy ROM, ale okazuje się, że o dziwo w Download Mode wyświetla mi się GT-S6500, a miałem GT-S6500D (bo właśnie tak mam napisane przy włączaniu). Jak to w ogóle możliwe ? o.O edit:na obudowie pod baterią również pisze GT-S6500D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectus15 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 przy częstej instalecji (nieważne czy romu czy recovery) pojawia sięE:error in\ssdcard\recovery clockword... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Z Twojego opisu profilu wynika że posiadasz galaxy s plus dlatego nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectus15 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Galaxy S gt-i9000, to racczej dobrze trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W profilu napisane jestModel telefonu:Samsung Galaxy S Plus I9001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectus15 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ogólnie to sytuacja jest taka, że chwilowo zamieniłem się na z i9001 na i9000 z zainstalowanym CM10.1.3. Chcę zmienić rom i nie mogę w zasadzie nic zrobić, ani zainstalować nowego recovery ani romu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Utwórz temat odpowiedni i opisz co się dzieje itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi