beep Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jakie są wasze relacje z nowej aktualizacji do Lollipopa 5.0.2 co was w nim ujęło, i czy warto wracać do KK czy jednak zostaniecie na Lollipopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbara Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Od kilku dni jestem posiadaczką tego fona, wcześniej jechałam na WP i muszę przyznać, że podoba mi się zdecydowanie bardziej Android.. Czy można jakoś wrócić do innych wersji? Bo widzę, że jednak KitKat jest bardziej chwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Tak można, poczytaj tu na forum o flashtoolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi