BR4KUS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemka, ma ktoś taki problem, że po aktualizacji systemu do wersji 5.0 czasem telefon sam się wyłącza? Można jakoś rozwiązać taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wg mnie to przez to że to swiezy os jest... Hmm wgraj apke no frills cpu control, z marketu i poustawiaj sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Problem jest w tym, że nie mam dostępu do telefonu :/Normalnie bym zrobił downgrade... Dlatego właśnie pytam posiadaczy tego telefonu, żeby opisali czy mieli taki problem i czy udało im się to naprawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Może to nie problem z firmware, jesteś pewny że go nie uszkodzenie mechaniczne?, długo na 5.0 już siedzisz?? I czy miałeś w poprzedniej wersji jakieś problemy tego typu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Raczej nie fizyczne... Nie miałem tego fona w rękach właśnie i nie wiem dokładnie :/ Podobno na KitKacie było git, a teraz się włącza, więc wydaje mi się, że to system... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ale właściciel tego Nexusa próbował jeszcze raz zmienić soft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 czyli tela kupiłeś od kogoś i starasz się naprawić problem o którym nie wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ale właściciel tego Nexusa próbował jeszcze raz zmienić soft ? Nie, bo się boi, że coś zepsuje jeszcze bardziej czyli tela kupiłeś od kogoś i starasz się naprawić problem o którym nie wiedziałeś?Właśnie nie kupiłem, a miałem dobrą ofertę xD Koleś mi opisał problem i raczej dam sobie spokój z tym fonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A może być tak że temperatura nie pozwala mu stabilnie pracować i dla tego się restartuje/ wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie no raczej wątpliwe... Pokazuje się komunikat o wyłączaniu i koniec xDAle pisałem ze znajomym dzisiaj i też tak miał, po instalacji innego syska już wszystko dobrze działa Raczej do zamknięcia ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BR4KUS
Siemka, ma ktoś taki problem, że po aktualizacji systemu do wersji 5.0 czasem telefon sam się wyłącza? Można jakoś rozwiązać taki problem?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi