Marcin Pawlak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam, mógłby mi ktoś podesłać link do pobrania oficjalnych systemów dla mojego Sony Xperia L ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 forum.xda-developers.com/xperia-l/general/mirror-ftf-collections-xperia-l-c2104-5-t2340948Prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 W każdym romie dodanym na forum masz odnośnik do oryginalnego wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Pawlak
Witam, mógłby mi ktoś podesłać link do pobrania oficjalnych systemów dla mojego Sony Xperia L ??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi