dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak usunąć aplikacje które nie mają przycisku odinstaluj? Mam roota na LG L7 II P710 Cyanogenmod 11 nie oficjalny. Czy jest jakiś sprawdzony sposób na tę chwilę? Nie chcę ich wyłączyć tylko usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wgraj sb jakąś aplikacje pokroju root explorer, nadaj prawa roota, wejdź w /system/app i kasuj, tylko uważajew masz tu prostszy sposób tu masz link do apkiUsuwanie Aplikacji Systemowych Jeśli pomogłem to wiesz co robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wiem co robić jasne hehe nie jestem cebula Hmm a jeszcze może zna ktoś jakąś stronkę na której były by apki wypisane które można bezpiecznie usunąć? Kiedyś znalazłem na innym forum ale nie pamiętam już gdzie był poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ten program co dałem Ci linka bodajże podpowie Ci co możesz skasować a co nieJeśli pomogłem... zhakuj pentagon ołówkiem xD żart, wiesz co robić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Oki przetestuje dzięki. Zaraz zhakuje daj mi chwilkę muszę go tylko na ostrzyć heu heu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tylko że co ty chcesz kasować xd cm nie ma blotware, no chyba że chcesz się pozbyć gaapsów i mieć tylko np google play, to w tedy sformatuj system, wgraj paczke od nowa z romem i wgraj te gaapsyAndroid 4.4.3 Custom Aroma GAppsjest zrobiony bardzo intuicyjny instalator aroma, pozwala na wybranie co dokładnie chcesz chcesz zainstalować z GAaps ponad to masz możliwość wgrania innego launchera i paru aplikacji z poziomu instalatora, oraz pozwala na skasowanie aplikacji systemówych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Właśnie chciałem się pozbyć aplikacji Google i zostawić tylko Google Play oczywiście działające. Tak trochę nie na temat. Założyłem ten temat w nadziei iż jeśli usunę to co chcę usunąć to bateria zacznie działać trochę dłużej czy to ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 hmmm, po 1 wył GPS jak nie używasz, po 2 fakt tylko że skasowanie apek co chodzą w tle od googla nwm czy pomorze z bateria ale trochę z płynnością, wyczyść usługi google play, jeśli Ci się chce kombinować możesz odinstalować je a potem wgrać xposed i pobrac moduł do uruchamiania aplikacji bez google play searvicesa pozatym zawsze po wgrywaniu jakiegokolwiek romu najbardziej wskazane Kalibracja Bateri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 GPS ma wyłączony kalibrację baterii robiłem nie pomogło. Czas chyba wymienić telefon. A co byś polecił do 500-600zł tak żeby poszedł Cyanogenmod 12? Sorka, że odbiegam ale chyba nie ma sensu co chwila innego tematu zakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 zrób wipe batery status w recovery na full baterihmmm... nwm g2 mini powinieneś znaleźć w tej cenie na alledrogoew zrób tak jak ja,ja dałem 400 zł za 4,7 cali ekran, 1GB ram, 4rdzenie ale za to mam grzejącą tegre (zimą sie przydaje )teraz powinny być po 350 na alledrogo używki, ale jak sam stwierdziłeś że chciałbyś większy czas pracy na bateri, to weź g2 minipo krótkiej inspekcji na alledrogo g2 mini możesz już znaleźć od 550zła co do tematu to lepiej by było założyć nowy, ale jak już napisałeś to odpowiem CI tu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dziękówa za info pomyślę nad G2 mini fajny phonik. Mam nadzieję, że @Pawliniak nie obrazi się za pociągnięcie tematu telefonów w tym temacie. Hmm a jeszcze mam pytanie odbiegające totalnie ale muszę zapytać bo wpadłem na dobry pomysł. Czy jeśli przejdę z plusa do play to play da mi nowy telefon? Czytałem gdzieś, że tak jest. Hmm? Bo teraz mam LG l7 II w abonamencie. Poprawcie mnie jeśli się mylę........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 tak, jeśli zostały Ci 3 miechy umowy @Pawliniak nas zje za brak nowego topicu xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Eee to jeszcze sobie poczekam. Trochę szkoda mi wydać 600zł za słuchawke chociać ten LG G2 mini jest fajny. Hehehe oby nie ale On jest wyrozumiały.... raczej. Chociaż może mi się tylko tak wydaje zważywszy na moje ostrzeżenia... Edit:Tylko te gappsy są pod 4.4.3 a ja mam 4.4.4. czy nie będzie problemu? (Android 4.4.3 Custom Aroma GApps) @PeliKan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie powinno, ja mam 4.4.4 cm11 a te gaapsy aroma pod 4.4.2 i działa. nawet na art 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hmm a jeśli mówisz sformatuj system to masz na myśli fabryczne ustawienia? Czy wgranie CM od nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tzn W cwm mounts and storage/format systemTo wykasuje caly system wlacznie z starymi gaapsami, potem wgrywasz rom, potem te gaapsy aroma 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tzn w Recovery tak? Ale ja nie mam CWM tylko TWRP jak zrobić to w TWRP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Też podobnie, wejdz gdzieś w advanced wipe i tam bd mial wipe /system 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hmm mam coś takiego jak: Select partition to wipe w advanced wipe. i mam do wybrania: dalvik cache, cache data, sdcard android, secure system. I przycisk swipe to wipe co mam zaznaczyć żeby sformatować system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 1,2,3 czyli Wipe Cache,System,Dalvik CacheU mnie tak jest, jaka wesje twrp masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Team Win Recovery Project v 2.8.1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Niby te wipe secure system, ale te secure mie troche zbija z tropu, zrób nandroid backup i zwipuj ten system potem sflashuj cm'a i gaapsy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Hmm zaznaczyłem te trzy opcje i system nie sformatował się dałem wipe ale system robił coś tam zrestartował się zaktualizował coś i ponownie uruchomił i mam ten sam system. Może jedak zaznaczyć także secure system? Hmm sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sproboj Mialem na mysli w poprzednim poscie że zwipujesz ten system 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Okay. Dałem radę wgrałem gappsy aroma po full wipe i telik śmiga lepiej dodałem także skrypt optymalizujący z tego forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Jak usunąć aplikacje które nie mają przycisku odinstaluj? Mam roota na LG L7 II P710 Cyanogenmod 11 nie oficjalny. Czy jest jakiś sprawdzony sposób na tę chwilę? Nie chcę ich wyłączyć tylko usunąć.
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi