ohara Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mam słuchawki od wt 19i lecz na xperii nie działają,wyskakuje powiadomienie "zestaw słuchawkowy nie jest obsługiwany..."da się to jakoś obejść,mam xperia sola z rootem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jest kilka powodów. Brudne gniazdo, błąd w oprogramowaniu. Sprawdzałeś inne słuchawki?Może zmiana systemu pomoże.Sprawdzałeś czy te słuchawki działają na innych telefonach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohara Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tak inne działają np.oryg od Sony,już znalazlem w necie że przyczyną jest inne rozmieszczenie pinów,no szkoda że nic się nie da zrobić,bo dobra jakoś dźwięku.Ja nie wiem ale prawdopodobnie istnieje jakaś aplikacja odpowiadająca za wykrywanie słuchawek tylko nie wiem która,jaka nazwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi