Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Galaxy S I9000 C-RoM MixChangelog:http://www.c-rom.biz/?page_id=16Screeny:Instalacja:Full wipeZainstaluj ROM z wewnętrznej sdcardWybierz Rom Zip i flashCieszyć się ...Download:http://www.xdafilese...y S/C-RoM BeaN/Link do xda; http://forum.xda-dev...d.php?t=1925195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Hmm wygląda ciekawie,a może się ktoś wypowiedzieć kto korzysta z tego romu jak z jego stabilnością ?? Bo obecny Cyanogenmod 10.0.0 pozostawia wiele do życzenia :/ , oraz ewentualnie podać wynik benchmarku Quadrant Free.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cóż z powodu wyłączania się od czasu do czasu telefonu z CM 10.0.0 , postanowiłem sprawdzić ten ROM ( bazujący na CM ) ale już w wersji V7... ogólnie wygląd androida 4.2.1 robi dobre wrażenie, wyniki w benchmarku są o 11% lepsze od CM... ale to wszystko. System jest potwornie niestabilny, w ciągu jednego dnia potrafił się zrestartować co najmniej 3 -4 razy, w trakcie przeglądania internetu w pewnym momencie znika klawiatura i nie da się jej wywołać z powrotem... , czasem smsy mimo iż dochodzą i dźwięki są włączone to nic nie słychać... w trakcie gier potrafią pokazać się artefakty, oglądanie filmów tudzież przeglądanie internetu w nieoczekiwanym momencie powoduję reset system, a czasem bez przyczyny po prostu leżąc na stole reset do trybu recovery... Porażka najmniej stabilny ROM jaki kiedykolwiek testowałem...Reinstalacja i full wipe nic nie dają. Wracam do CM 10.0.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Aktualizacja ! eldolaso spróbuj teraz zainstalować podobno ma być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Hmm właśnie miałem wgrywać update, ale przed chwilą przeczytałem opinie że w V8 nie działają żadne odtwarzacze mp3, ponadto usunęli gapps a po w graniu paczki sypie się google play... ja już chyba podziękuję temu rom'owi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ciekawe czy każdemu się tak dzieje. Ogólnie bardzo popularny rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 hmm nie wiem , niby od paru dni działa lepiej ( V7 ), ale ja już straciłem zaufanie do tego romu, zbyt wiele nieoczekiwanych resetów, nigdy nie wiadomo czy wyjmie się z kieszeni włączony telefon... dziś sprawdzę inny rom - vanilla rootbox, ogólnie to szukam czegoś przede wszystkich stabilnego i szybkiego, bez zbędnych bajerów... zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi