Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witajcie cyanogenmodziaki! Tak to właśnie dzisiaj mija 3 rok istnienia naszego wspólnego dzieła! Portal i forum nabrały nowego wizerunku... jak i nowa strona umożliwiająca pobranie paczek gapps.Rok temu napisałem Trzymam kciuki, że osiągniemy 50.000 użytkowników na 3 rok istnienia. Czy się udało? Tak!Ilość polubień na facebooku: 3 124Jestem pełen podziwu za wasz wkład w działanie forum. Kilkukrotnie otrzymywaliśmy wiadomości, że to najlepsze forum choć brakuje mu niektórych tematów. Wygląd wygoda przeglądania wszystkiego bez żadnych opłat! Dziękuje wam użytkownicy ze te wspaniałe spędzone chwile. Jak co roku wielkie plany dużo zmian do wprowadzenia, a jak będzie? Pokaże przyszły rok! Trzymam kciuki, że osiągniemy 200.000 użytkowników na 4 rok istnienia. Dziękujemy, że jesteście PSPierwsze 10 komentarzy otrzyma prezent tylko 24h od opublikowania wpisu! Na końcu komentarza proszę napisać swój model telefonu będzie starać się dobrać jakiś gadżet. Oczywiście wszystko na nasz koszt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Mendalka Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Gratulacje Stworzyliście świetne forum, które pomogło mi w wielu problemach związanych z moim smartphonem oraz usprawnieniem jego działania Jeszcze raz gratulacje i życzę jeszcze większej liczebności zainteresowanych tym forum oraz cyanogenmod, bo warto Samsung Galaxy SII 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 @Jakub Mendalka wiadomość wysłania co otrzymujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 To zaskakujące jakie tempo nabrało to forum, szczególne gratulacje należą się administracji, oraz że to urodzinki wypadało by złożyć jakieś życzonka:Dużo ale to dużo użytkowników, żeby forum jak i portal doczekało się oficjalnego supportu oraz czasu i wytrwałości na kolejne lata istnienia mam nadzieje Przemysłowe że twoje marzenia jak i cel dot. Cyanogenmod.pl się spełnią.Send to Xperia Z1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jestem zaskoczony, szczególnie ostatni rok, pamiętam czasy, kiedy miałem OT908, a na forum było nas raptem 20. LG L5 ^^, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gratki gratki i jeszcze raz gratki. Oby ciągneło się tak dalej, dużo sukcesów i jeszcze więcej użytkowników ! Arc S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 a co ja dostanę ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Serdeczne Gratulacje Nexus 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Poszły wiadomości do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Kędzior Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie ma lepszego forum gratulacje i powodzenia w rozwijaniu forum Sony Ericsson Xperia Neo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpeniaq Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 No oby tak dalej! Samsung galaxy ace 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1184 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gratuluje rozrostu forum ! Mam nadzieje ze nadal będziecie rozwijać się w takim tempie. Wiele razy wasze forum bardzo mi pomogło Samsung Galaxy S2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Poszła wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gratulacje ! Oby tak dalej ! to najlepsze forum z jakim do tej pory się spotkałem Galaxy s3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wiadomość wysłana gratuluje. O dalszej procedurze będę informował 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crs1992 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Gratulacje rozrostu forum. Naprawde przydatne softy i systemy Xperia Z1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyczeQ YT Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pomocne forum niby istnieje 3 lata a pierwszy raz na nim jestem od wczoraj btw Może załapię się na nagrodę [sony Xperia T3] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Przykro mi już komplet. Już dla większości zamówione. Paczki wysłane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Póki co forum się rozwija. I bardzo dobrze, bo ma tak być cały czas. Softy - dobre, informacje wszystkie.Konkurencja - bez szans. XDA niech się schowa, bo tu jest jakaś atmosfera. (Patrz shoutbox. ;D)Ekipa - najlepsza. Tłumaczenie łopatologiczne, chop zy wsi to zrozumi. no i pozytywne nastawienie do każdego użytkownika! Podsumowując, 3 lata zrobiły swoje. Gratuluję, życzę szczęścia, oby koszt utrzymania hosta nie był zbyt duży! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian199647 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 GRATULUJĘ !!!tylko trzymajcie tak dalej !!!!!Sony xperia s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 jedno z najlepszych forów jakie widziałem, niedaleko mu nawet do xda z tym że tu jest wszystko po polsku i łatwiej sie wszystko ogarnia ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 @ do xda jeszcze daleko. Marzy nam się tyle postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 nie jest aż tak daleko, jeszcze się doczekacie tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seelvinho Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Większe grono użytkowników = Więcej postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Więcej użytkowników = szybsza pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi