xKeganx Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 http://m.mediamarkt.pl/walbrzych/smartfon-lg-l-bello-l80-d331-czarny,id-1014307#desc_tabczy ten telefon nowy za tą cenę bd dobry bo mojego htc nie opłaca się robić bo to koszt 400zł a tu spodobał mi się bardzo ten lg i chcę zasięgnąć porady czy się opłaca czy bd do niego jakiś soft od was do niego? Proszę o opinie i wady zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Za tą cenę lepiej wybrać jakiś inny telefon z większym wsparciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Czyli jaki w grę wchodzi nówka ze sklepu dobrze żeby miał takie same parametry jak ten LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Xperia Z, Xperia M2, Xperia T3, Samsung Galaxy S4 Mini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A LG G2 mini będzie złym wyborem? I nie szukam zapomniałem dodać telefonów z ekranem większym niż 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nie będzie złym, ale nie wiem czy będziesz zadowolony z niego.Moja go ma i powiem, że mógłby być lepszy. Z baterią też różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Xperia Z, Xperia M2, Xperia T3, Samsung Galaxy S4 Mini. Bo te nie szczególnie przypadły do gustu prucz T3 ale on ma już za duży ekran jak dla mnie a inne słabsze niż te lg ki lub moj htc chodzi o proc i grafę i pytanie nie bd problemu z podmianą ścieżek pamięci czyli pamięci wewnetrznej na sd w t3 xperia lg g2 mini lub bello?Lub czy da się na tych 2 telefonach lg g2 mini i bello instalować alikacja gry na karcie sd? Bo nat3 nie tu w opiniach na stronie mediamarktu a jeszcze znalazłem telefon pentagram monster x5 pro co o nim powiecie wart uwagi? Ok zdecydowałem wybrać coś z tych fonow desire 610 i htc desire 620g kusi mnie htc desire 620g dobrymi bebehami ale chyba nie posiada jak 610 diody powiadamiajacej i 2 glosnikow frontowych stereo co jest tez kuszacym smaczkiem ktoriy wedlug was wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pamiętaj wybierając serie desire nie masz pewności do wsparcia developerów. Podałem Tobie modele które mają dobre wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xKeganx Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ok xperia z dosy fajna by byla ale widze ze ludzie narzekaja ze ekran im sie odkleja lub cos tam z tylu nawet samoczynnie wiec troche sie wacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xKeganx
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi