eitheer Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam, co sądzicie o telefonach Meizu? podoba mi się ten MX4, i M1 Note, ale jak to jest z tym Google Play i z apkami?Posiada ktoś z was taki teleofn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Budowane na androidzie tak więc jeżeli chodzi o aplikacje to to samo co na innych telefonach. Mnie nie przekonują te telefony może trochę się boje ich marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 podobno Meizu nie jest wspierane przez Google Play czy jakoś tak, że na razie apki są, ale czy na długo? Cena wydajności do ceny mi imponuje, w sumie skusiłbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 W meizu jest google play i aplikacje działają bez problemu, chyba że na chinskim sofcie, wersja z polski wszystko ma jak normalny telefon z andkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 tak w gwoli scisłosci to 90% elektroniki pochodzi z chin ^^ z tym ze wy mówicie o chińskiej firmie, i powiem wam że jakosc jest ale wytrzymałosć elementów katastrofalna... gorsza kopia xiaomii kóry tez bankrutuje bo serwis nie wyrabia ^^ ja bym tego nie brał pod uwage chyba ze przeznaczenie dla dziecka jako zabawka ale tez bym poniekąd bał czy nie jest toksyczny i czy dziecko nie bedzie świecić po jakim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przesada Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wizualnie wzorowany na iPhonach. Ja jakoś nie mam przekonania do niezbyt popularnych marek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Skad to info ze xiaomi bankrutuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie zbankrutuje. Nie ma jak i nie ma czemu. Ponad to xiaomi ma spory support, większy niż LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi