Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 CyanogenMod 10.1Screeny:Co działa ?CM bootsCWM RecoveryUSB ADBCo nie działa ?AparatAudioBluetoothWiFiRILWibracjeDioda LEDInstalacja: Pobieramy CM 10.1 zip fileWrzucamy rom na karteUruchamiamy w trybie recoveryWipe Data / Factory ResetInstalujemyUruchamiamy ponownieUwagi:Pierwsze uruchomienie trwa około 5 minWersja developerska nie nadająca się do codziennego użytkuRom nie współpracuje z GT-I9070PDownload:http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1850&task=getLink xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2108362 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comipantu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Sorry jaka dioda? ja nie mamMoje spostrzeżenia to- nic na siłę.Na dzień dzisiejszy Jelly Beean jest tylko dla Rosjan (mam i jest ok!!!! do piernika już nie wrócę ),choć nasz obiecywano do końca roku 2012,póżniej na styczeń 2013.Mamy koniec lutego i wersje 4.2.2, a naszego softa niet. Na maj zapowiedziano już anroida w wersji 5.W tym stanie rzeczy myślę źe trzeba to wszysto przeczekać i cieszyć się tym co jest. Cyan w obecnej formie psuje telefon i funkcjonalość spada praktycznie do 0. Pozdrawiam wszystkich użytkowników I9070.PS. To o czym piszę sam przetestowałem na swoin fonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wiesz to są pierwsze wersje CM Alpha to jest wczesna wersja Trzeba czekać telefon jest w miarę nowy, ale i tak dziękujemy za spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek123pl Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dlaczego tyle niezbędnych rzeczy nie działa? :/ WiFi Aparat. Jak to?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dlaczego? Pewnie dlatego że najciężej dopasować sterowniki do obsługi tych elementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek123pl Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 To nie wiem poco by ktoś miał instalować to Jak tyle Niezbędnych rzeczy nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Są zapaleni fani którzy chcą wszystko testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi