Virelox Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam jestem posiadaczem telefonu Sony Xperia S, jako że gwarancja już mi dawno minęła to chciałbym zainstalować jakieś nowe oprogramowanie.Z tego co wiem niektórzy mieli problemy z tym ponieważ był jakiś czarny ekran i telefon nie chciał się włączyć.I mam do was takie pytanie. Co potrzebuję żeby zainstalować cyanogenmod, co zrobić np w jakiej kolejnośći.Ja może tutaj napiszę kolejność i sprawdźcie czy jest ok. Odblokowanie bootloaderRoot telefonuInstalacja CWMInstalacja cyanogenmod Jeżeli mielibyście jakieś sprawdzone linki co do roota to bym prosił.Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Napisałeś w dziale SP, a w treści S to w końcu jaki masz telefon?Szkoda że od razu poprawnie nie napisałeś tematu teraz trzeba poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Temat przeniesiony, i zmiana nazwy tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Kolejność instalowania jest poprawna. Wszystkie dostępne poradniki są tutaj http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/289-poradniki-romy-i-mody/ Oczywiście zalecam instalowanie najnowszego CyanogenMod 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Virelox
Witam jestem posiadaczem telefonu Sony Xperia S, jako że gwarancja już mi dawno minęła to chciałbym zainstalować jakieś nowe oprogramowanie.
Z tego co wiem niektórzy mieli problemy z tym ponieważ był jakiś czarny ekran i telefon nie chciał się włączyć.
I mam do was takie pytanie. Co potrzebuję żeby zainstalować cyanogenmod, co zrobić np w jakiej kolejnośći.
Ja może tutaj napiszę kolejność i sprawdźcie czy jest ok.
Jeżeli mielibyście jakieś sprawdzone linki co do roota to bym prosił.
Z góry dziękuję za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi