motyl27061995 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam, mam pytanie czy istnieje możliwość instalacji na w/w urządzeniu cyanogenmod, jeśli tak to gdzie znajdę jakąś instrukcję oraz potrzebne składniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Niestety, na XDA nie widać by co kolwiek prócz roota byłoby robione. Co do roota to sam pewności jeszcze nie mam czy jest ...ARM Cortex A5 (Telechips TCC8923) <-- nie ma sensu kombinować bo procek jest słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 motyl27061995 Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Niestety, na XDA nie widać by co kolwiek prócz roota byłoby robione. Co do roota to sam pewności jeszcze nie mam czy jest ...ARM Cortex A5 (Telechips TCC8923) <-- nie ma sensu kombinować bo procek jest słaby Dziękuje bardzo za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
motyl27061995
Witam, mam pytanie czy istnieje możliwość instalacji na w/w urządzeniu cyanogenmod, jeśli tak to gdzie znajdę jakąś instrukcję oraz potrzebne składniki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi