DusieK Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam,Chclabym sie dowiedziec jaki jest stabilny CyanogenMod na Galaxy Trend i by w miare wszystko dzialalo no i skad moglbym go pobrac bo w linkach z innych tematow pobrac nie umiem :/Z gory Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Polecam ten [Galaxy Trend] CyanogenMod 10.2 (4.3.1 Jelly Bean) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Z tego pobrac nie umiem bo mi sei cos z .exe pobiera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 https://docs.google.com/uc?id=0BwfkTu8oetfPNlZtbFBKTTlLT1U&export=download Jakieś wirusy chyba masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dzięki Chyba ja ..A co w tym CM działa a co nie jak go polecasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Wszystko jest napisane w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Polecasz coś jak nie wiesz jak to działa ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Przeczytałem opinie. Zasięgnąłem opinii internetu. Po za tym napisane jest co nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Hmm .. No jak tak uwazaszPS. tak wql to dzieki za podanie linku do CM przez ktorego caly dzien mecze sie by telefon mi chcial odpalic .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Instalacja przebiegła bez problemu? Nie było przypadkiem żadnego błędu? RootRecoveryWipeWszystko wykonałeś prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Był błąd ..Tak .. zrobiłem to wszystko co napisałeś wyżej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jeszcze raz wgraj i zobacz błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wolę nie .. cały dzień naprawiałem telefon bo się włączyć przy stocku nie chciał po wgraniu go na nowo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przecież to samsung pobierasz firmware i wgrywasz przez odina wszystkie poradniki dostępne na forum. No nic trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DusieK
Witam,
Chclabym sie dowiedziec jaki jest stabilny CyanogenMod na Galaxy Trend i by w miare wszystko dzialalo no i skad moglbym go pobrac bo w linkach z innych tematow pobrac nie umiem :/
Z gory Dziekuje
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi