Rafał Podbielski Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam mam problem ponieważ ostatnio zbiłem ekran telefonu i pękł mi czujnik zbliżeniowy jak do kogoś dzwonię to ekran mi gaśnie i nie mogę go wybudzić przez co nie mogę się rozłączyć czy da się go jakoś wyłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Któryś z modułów xposed wyłącza czujnik. Pogrzeb w ustawieniach to może coś znajdziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Ten moduł nazywa się disable proximity, pod tym linkiem masz poradnik jak aktywować xposed i modułPonadto zły dział.. Przeniosłem Edytowane 12 Lipca 2015 przez DaRkShAdOw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Tj temat z marca, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 @King_Stone_69 odkop zrobiłeś to na date nie patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafał Podbielski
Witam mam problem ponieważ ostatnio zbiłem ekran telefonu i pękł mi czujnik zbliżeniowy jak do kogoś dzwonię to ekran mi gaśnie i nie mogę go wybudzić przez co nie mogę się rozłączyć czy da się go jakoś wyłączyć ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi