LGPatryk Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam! Otóż mam problem z moim fino, gdy próbuje go z rootować wyskakuje mi "root failed" ( w przypadku PurpleDrake-Lite Error).próbowałem rootować go Kingo Root, PurpleDrake-Lite, I root I programami na telefon, nie wiem jak to naprawic, (ogarnąć). Może ktoś wie ?Z Góry Dziękuje Za Pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Wszystko robisz na własne ryzyko.Więc zaczynamy1 Pobierz aplikację Baiduroot jest ona po rosyjsku2 Wrzuć ją do pamięci telefonu3 W ustawieniach zaznacz opcję z nieznanych żródeł4 Kliknij na niebieski przycisk "получить root" tak jak zamieściłem na obrazku poniżej5 Poczekaj chwilę program poinformuje cię kiedy skończy6 Dla sprawdzenia roota ściągnij tą aplikację i sprawdź czy masz root.Ciesz się zrootowanym LG L FinoPS w przypadku braku busybox doinstaluj ją na własną rękę Tak robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LGPatryk
Witam! Otóż mam problem z moim fino, gdy próbuje go z rootować wyskakuje mi "root failed" ( w przypadku PurpleDrake-Lite Error).
próbowałem rootować go Kingo Root, PurpleDrake-Lite, I root I programami na telefon, nie wiem jak to naprawic, (ogarnąć). Może ktoś wie ?
Z Góry Dziękuje Za Pomoc !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi