Pewien czas temu pisałem temat o problemie z moim telefonem. Wyszło na to, że w telefonie została uszkodzona partycja systemowa. Przez 3 tygodnie szukałem rozwiązań tego problemu, przeglądałem Polskie i zagraniczne fora, pytałem znajomych. W końcu postanowiłem odesłać telefon do serwisu. W serwisie stwierdzono, że tego telefonu nie da się naprawić, powiedzieli bym odesłał do informatyka. Zanim to zrobię pomyślałem że sam coś spróbuję jeszcze zrobić. Pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczny wszystkim za wszelką pomoc
Pytanie
valkollos
Pewien czas temu pisałem temat o problemie z moim telefonem. Wyszło na to, że w telefonie została uszkodzona partycja systemowa. Przez 3 tygodnie szukałem rozwiązań tego problemu, przeglądałem Polskie i zagraniczne fora, pytałem znajomych. W końcu postanowiłem odesłać telefon do serwisu. W serwisie stwierdzono, że tego telefonu nie da się naprawić, powiedzieli bym odesłał do informatyka. Zanim to zrobię pomyślałem że sam coś spróbuję jeszcze zrobić. Pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczny wszystkim za wszelką pomoc
Top użytkownicy dla tego pytania
33
32
2
2
Popularne dni
12 Kwi
27
19 Kwi
22
13 Kwi
7
8 Kwi
4
Top użytkownicy dla tego pytania
valkollos 33 odpowiedzi
PeliKan 32 odpowiedzi
Pawliniak 2 odpowiedzi
dasiek 2 odpowiedzi
Popularne dni
12 Kwi 2015
27 odpowiedzi
19 Kwi 2015
22 odpowiedzi
13 Kwi 2015
7 odpowiedzi
8 Kwi 2015
4 odpowiedzi
Popularne posty
PeliKan
ponierz to i włącz dl mode, potem uruchom cmd na pc i wpisz fastboot flash recovery recovery.img gdzie recovery.img to cwm na Twój telefon, potem potem wgraj via adb sideload system, jak to zrobić
PeliKan
Wgraj plik pit potem via fastboot bootloadera potem sproboj odinem Tak, miales JB czy KK? Plik pit bodajrze odpowiada za rozmiar partycji, musi pomoc na 80%
PeliKan
Prosze, spr po wgraniu jeszcze sterow do adb z tej paczki z linku potem z odinem czy pojdzie
Opublikowane grafiki
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi