eitheer Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, spadł mojej mamie telefon i nie można z niego korzystać, czy jest jakiś program który umożliwi mi poprzez komputer korzystanie z telefonu? Ważne są kontakty i SMSy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Może podał byś model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Xperia Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wszystkie informacje znajdziesz tutaj http://support.sonymobile.com/pl/xperiaz3compact/userguide/Backing-up-and-restoring-content-on-a-device/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam, spadł mojej mamie telefon i nie można z niego korzystać, czy jest jakiś program który umożliwi mi poprzez komputer korzystanie z telefonu? Ważne są kontakty i SMSy.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi