Paweł Uchański Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Gdy uruchamiam aplikacje na systemie Windows 8.1 Enterprise wyskakuje taki błąd. Już próbowałem uruchamiać jako administrator, w trybie zgodności i nic... Liczę na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Zmień komputer na windows 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aprox Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mam to samo na Win7/64 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Uchański Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kurcze no chciałem wgrać cyanogenmoda na mojego Galaxy S3 bo mam dość oprogramowania producenta a tu taka dupa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GeoHot Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To, że nie działa Ci instalator cyanogenmoda nie powoduje tego, że nie możesz sobie wgrać customa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Uchański Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 No niby mogę ale wolałbym przez instalator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Na jaki telefon chciałeś wgrać CM? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Uchański Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Na jaki telefon chciałeś wgrać CM?Samsung Galaxy S3 I9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 W chwili obecnej nic z tym nie zrobisz, a czekać na naprawienie błędu to strata czasu.Spróbuj przy pomocy tego poradnika wykonać proces instalacji Jak wgrać/zainstalować CyanogenMod Samsung Galaxy S III i9300 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Uchański Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Po zmianie języka systemu na angielski wszystko pięknie działało lecz podczas instalacji wyskoczył bład. Poradził mi program, żebym użył innego kabla itp. Teraz nic nie mogę zrobic, ponieważ na ekranie mam logo cyanogenmoda i nic nie moge zrobić. Nie mogę nawet wejśc w recovery mode poprzez przycisk głośności up+home+power button :/ Co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Wróć do oficjalnego softuInstalacja czystego Firmware i jeszcze raz wykonaj instrukcje którą Tobie podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Uchański Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Wystarczyło wyjąć karte pamięci i zrobić wipe data/cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Super gratuluję pomysłowości Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paweł Uchański
Gdy uruchamiam aplikacje na systemie Windows 8.1 Enterprise wyskakuje taki błąd. Już próbowałem uruchamiać jako administrator, w trybie zgodności i nic... Liczę na pomoc
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi