Szymon Sawczyn Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam, tak jak w temacie istnieje jakiś sposób ściągnięcia root z tego telefonu? Próbowałem programem Kingo ROOT ale niestety nie wykrywa telefonu. Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Brak sterowników? Jeżeli coś nie wykrywa telefonu to przeważnie tak jest. Może vroot? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon Sawczyn Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jak pierwszy raz podłączyłem telefon do komputera (zmiana windows'a -2 tygodnie temu) to instalował jakieś sterowniki, płytki ze sterownikami nie dostałem. A co do Vroot zaraz poszukam i dam znać.Trafiłeś w 10! Pobrałem VROOT podłączyłem telefon, program pobrał sterowniki i wykrył telefon. Przycisnąłem ROOT i mój telefonik zrootowany. Super dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon Sawczyn
Witam, tak jak w temacie istnieje jakiś sposób ściągnięcia root z tego telefonu? Próbowałem programem Kingo ROOT ale niestety nie wykrywa telefonu. Jakieś pomysły?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi