eitheer Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam, dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z T-Mobile i powiedziała, że mogę wymienić telefon, oto jaką przestawiła mi ofertę i wybrałem telefony warte uwagi:G3(16GB) - 899złS5 - 899złZ3 - 1049złM8 - 1149zł Co najbardziej płaca się brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wydaje mi się że G3 najbardziej się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Również za G3 jestem, co oczekujesz od telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 G3 już miałem w wersji 32GB, więc średnio jestem za wyborem tego samego telefonu jeszcze raz.Oczekuję w miarę dobrego aparatu i wydajności (będę instalował CM podejrzewam), S5 albo Z3, ale Z3 troszkę kosztuje i nie wiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GeoHot Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Co Ci można powiedzieć.. S5 ma mniejszą przekątną, mniej RAM'u, natomiast wydajność co do baterii jest lepsza. Z3 ma jeszcze lepszy aparat i przedni, i tylny. Dźwięk tak samo ma lepszy, a ekran w zależności od upodobań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Na 99% będę instalował cyana na telefonie, nieważne jaki wybiorę, jednak nie powiem że cena nie gra roli, dlatego przychylam się coraz bardziej do S5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GeoHot Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Skoro masz takie do wyboru, a S5 i G3 jest po najniższej cenie, a G3 miałeś i już nie chcesz do tego wracać to tak naprawdę sam sobie odpowiedziałeś. No chyba, że dopytasz o jakieś inne opcje, może np. nexus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 N5 ma za słaby aparat, a N6 o ile w ogóle jest w ofecie T-Mobile to kosztuje pewnie majątek. np iPhone 6 to wydatek 2100zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GeoHot Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Iphone to iphone, brak porównania z androidem. No to bierz to S5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 G3 nie chcę, bo jak miałem to pamiętam, że na stocku zjadał około 1,5GB ramu, a jakbym miał wersję 2GB to przecież jakaś tragedia by była, chyba że aktualizacja coś poprawiła...Biorę S5, chyba że pożyczę od kogoś kasę to wezmę Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Z tym lepszym aparatem w Z3 bym nie przesadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Za taką cenę chcesz brać telefon w sieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eitheer Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
eitheer
Witam, dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z T-Mobile i powiedziała, że mogę wymienić telefon, oto jaką przestawiła mi ofertę i wybrałem telefony warte uwagi:
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi