Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Yyy tylko jaki frameware pobrać? tego tam jest mnóstwo xDDobra pobieram V10p_00.kdz mam nadzieję że dobry ;DJest chyba mały problem bo program LG Mobile Support Tool zaczął aktualizować andka i nie mogę tego przerwać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ups xD trzeba czekać... [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Andek się zaktualizował no i teraz lece dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No i znowu problem xD Nie mogę przejść punktu 15 czyli : "15. Drag Automatic Offline Procedure.vbs over command prompt and hit enter.". Wiem że mam ten plik przeciągnąć ale no niestety jak tak robię to nic się nie dzieję (CMD odpalone jako admin). Jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 PPM na plik i otwórz jako admin. Proste. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Coś się instaluje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No dobra robię wszystko jak trzeba ale nie mogę odpalić UpTestEX_mod2_marwin. powtarzałem wszystkie kroki 3 razy. Jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Spróbuj jako admin. A w jaki sposób nie możesz odpalić? Co wyskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ciągle próbuje jako admin, jak włączam aplikacje to niby komputer coś robi, te kółeczko koło myszki się kręci(dawniej klepsydra) i nic nagle cmd się wyłącza i wszystkie programy które się przy tym uruchamiają. W menadżerze zadań nic nie ma. ;( Teraz dopiero zauważyłem że nie otwierałem jako admin tylko przez CMD. Jak daje ppm na pilk to mam tylko otwórz i otwórz używając wierszu poleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 To otwórz normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 No i znowu błąd ahh.. : Czyli nie ma uprawnień a jako admin odpalić tego nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 To spróbuj dorobić pierwszą linijkę:runas Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 To co podałeś to nie działa ale zadziałało "If WScript.Arguments.length = 0 Then Set objShell = CreateObject("Shell.Application") objShell.ShellExecute "wscript.exe", """" & _ WScript.ScriptFullName & """" &_ " RunAsAdministrator", , "runas", 1 Else "Niestety dalej się nie odpalił. Nie wiem czy zaryzykować i grać tego ROM'a. Już i tak cały dzień nad tym siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Tyle z tym roboty, że żeby się przekonać czy zadziała, musiałbym to zrobić własnoręcznie. :/Generalnie bardzo ciężka sprawa. Może @NeoCM albo @Pawliniak pomogą, są w tym lepsi ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No ja właśnie już nie wiem co mam robić. Kolega przerobił ten skrypt VBS ale dalej nic, ciągle nie ma uprawnień,, Chyba zaryzykuje i wgram. Ale to jutro bo musze znowu bootloadera odblokować i wgrać CWM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak chcesz. Pamiętaj o tym, że coś nie pójdzie i telefon do serwisu, no chyba, że KDZ wtedy zadziała, bo to ostatnia droga przywrócenia telefonu do życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wiesz we wtorek będzie bart ze swoim laptopem (Win 7) i spróbuje tam, może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wobec tego powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Już chyba wiem dla czego ten KDZ nie działa. Mianowicie nagle nie mam uprawnień administratora (jestem nim, jest to jedyne konto). Zrobię reinstal windowsa(tak czy inaczej muszę go zrobić) i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 I bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiak Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 da rade gapps wklepac skads? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 http://gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi