hgcfjj Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Recovery nie widzi plików zip. Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Zrób zdjęcie jak wygląda recovery, albo napisz wszystko co tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hgcfjj Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Android system recorvery <3e>volume up / down to movepower buuton to selectrebot system nowaply update from ADBaply update from external storagewipe datawipe cacheaply update from cacheklikam aply update from external storage i brak pliku Root.zip a mam go nakarcie pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Spróbuj wgrać recovery http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1367-samsung-galaxy-s-advance-clockworkmod-recovery-w-6038/Roota spróbuj tym wykonać [uniwersalny root dla większości urządzeń.] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hgcfjj Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 zformatowałem karte pamięci w trybie recorvery jak klikam aply update from ex storage pełno folderów a brak plików zip dziwne troche tela zformatowałem i nic Kupiłem tela w komisie on jest z ruskiego rynku sie skapnolem pewnie przezto tak jakby mial zablokowane recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Wypisz wszystkie opcje które są w recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hgcfjj Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 rebot system nowaply update from ADBaply update from external storagewipe datawipe cacheaply update from cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Plik który próbujesz wgrać na pewno ma nazwe update.zip ? Te opcje powinny działać i wyświetlać plik update.zip aply update from ADBaply update from external storage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hgcfjj Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 włożyłem karte pamięci brata naniej jest root do i9001 sgs + i go pokazuje tez jest w zip a tego roota co mi cza nie :/ update.zip tez niewykrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hgcfjj
Recovery nie widzi plików zip. Co zrobić?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi