VAdamV Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam. Dostałem dwie propozycje zamiany za mojego samsunga galaxy s3 neo sa to sony xperia sp lte i lg G pad 8.0 lte nie wiem który wybrać i czy mi się w ogóle opłaca? Jeszcze jedno dajmy na to muszę któryś wybrać to ile musiał bym wziąć dopłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Po co chcesz zmieniać? Liczysz na jakieś wsparcie programistów względem aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Chce zamienić bo samsung ma wyświetlacz Super AMOLED a one się wypalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Posiadałem Samsunga Note i wytrzymał 2 lata, a następnie poszedł w dalszy obieg. Z tego co wiem do tej porty są sprzedawane pierwsze modele tego telefonu. Skąd posiadasz te informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Na internecie jest tego pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jeżeli chcesz zmienić wybierz coś bardziej popularnego. Nexus 4, HTC One, Sony Z2 Jaką kwotą dysponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAdamV Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie nie chodzi mi ile oni mi powinni dopłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi