andrewx85 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) na stronie jest opis wejdź w zte kis Edytowane 13 Lutego 2014 przez andrewx85 Nie cytujemy poprzedniego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Będziemy dawać ostrzeżenia za cytowanie poprzednich postów - skoro się do niego odnosisz to go nie dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio120 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 andrewx85 Ale mi pomogłeś. Czyli dalej nie mam ani CWM ani romu.Niedługo będzie rom do zte kis pro I will upload a test rom here, soon...http://forum.xda-developers.com/show...4#post44755404będzie tutaj na pewno w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 No coś nadmienia.Musisz pilnować wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio120 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 wiem Nie wiesz może ile potrzeba czasy do zrobienia takiego romu bo już sie nie mogę doczekać ??? sory czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Napisz do developera romu. To wróżenie z fusów.Nie licz na to, że zrobiony rom będzie "wypasiony" Może być dętka i wrócisz do stocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piopio120 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 wątpie ze bedzie dętka bo chyba nikt by nie robił romu gorszego od stocka , bo to nie miało by sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1410 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Panowie a telefonik galaxy xcover2? nie ma na forum, po podłączeniu cyanogen installera nie czyta tego telefonu więc pytanko: poradzicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jest recovery i jest custom rom ale niestety tylko w wersji alpha - nawet nie wiadomo na ile stabilnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1410 Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 dzięki za pomoc, może zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahateon Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam, proszę o znalezienie romu PAC-man na tablet PMP5580C pro duoalbo pomoc jak go przeportować (moja próba skończyła sie bootloopem na animacji startowej)Wysłane z mojego PMP5580C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden. Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Poszukuję ROMu Cyanogenmod 10 lub 11 w stabilnej wersji na Samsunga Galaxy Ace S5830i. Niestety to nieszczęsne i ogranicza ilość ROMów na Ace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Znalazłem tylko CM7 http://www.theandroidroot.com/install-cm7-2-stable-samsung-galaxy-ace-s5830i/ dla Galaxy Ace S5830i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja zaś poszukuje romu dla X10 Mini Pro (Tak, do takiego klasyka) który posiadałby wersje 2.3+ ale bazowany na stock.Testowałem SonyStyle, ale nie działało wi-fi niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 @ryoPL może coś takiego http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1961006 albo na cm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2088651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No no, prezentuje się ciekawie, jak do domu wróce to przetestuje Xperia M Tapatalkiem wysłała :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 @ryoPL mam prośbę, abyś pod instalacji dodał tematy na nasze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Spoko, jeżeli nie znajdę to też dodam jak naprawić status 7 w romach, ale możliwe ze ktoś już to napisałXperia M Tapatalkiem wysłała :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Recovery zmień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Rom śmiga ładnie, dzięki.Szukam rom'u na zablokowany bootloader do xperi M, najlepiej 4.4 Kitkat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Nie będzie takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Szukam CMka 12 na mój K&M LIVE 2, nie sądzę żeby się znalazł, ale próbować warto. czy może mi ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nic z tego na obecną chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Szkoda, trudno. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maratonek_95 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam, poszukuje 2 romy do Samsung Galaxy S2 9100G.Stock 4.1.2CM12/12.1Małe pytanko co do romów Mokee, Te forum też tyczy się Mokee czy nie? Bo w sumie rom budowany na CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi