C0nvert-R Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam wszystkich,Zastanawia mnie pewna rzecz dotycząca recovery - TeamWin, CWM, PhilZ itd. itp. Każde recovery jest uzależnione od systemu danego fona. Czy da się wyszukać recovery według parametrów telefonu np. procesor, wyświetlacz, RAM, lub parametrów systemowych? W tej kategorii nie jestem mocny, proszę o wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Do jakiego modelu szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jak zawsze, K&M LIVE 2. Póki co nie wspierany oficjalnie ani przez CWM, ani TeamWin. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Na mało zbytowe telefony dosyć ciężko jakikolwiek modyfikacji/ romów etc znaleźć możesz szukać mniej więcej na forach zagranicznych ale wątpię że coś znajdziesz, Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kruger&Matz to firma polska, więc na zagranicznych raczej nie ma co szukać. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Polska?A ja słyszałem, że Angielska... Skąd taka wiedza, iż to Polski twór ?Na stronie Polskiej jest jedynie Oficjalny dystrybutor Wszystko zależy od kernela. Nie ma innego czynnika. A jak wiadomo..co za telefon..to inny kernel.. więc każde recovery jest indywidualnym tworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 @NeoCM, krążyły pogłoski, że chińska. Kruger&Matz jest firmą polską, bo od Lechpolu.Wracając do tematu, trzeba będzie "wyciągnąć" kernel... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi