eitheer Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, takiego custom recovery używacie na swoim telefonie i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ano zanim dostałem aktualny, miałem LG E400. CWM-based Recovery 6.0.1.2. Bardzo fajnie sterowane, albo głośnością, albo przyciskami pod ekranem. Odrobinkę więcej opcji niż w domyślnym CWMie. WYCOFUJĘ. Na tym recovery nie jestem w stanie flashować żadnego ROMu. Double whitescreen i szlag trafia, restartuje się recov. Teraz mam oryginalny 5.8.4.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Używam CyanogenMod Recovery z tego względu że zainstalowało się podczas instalacji CM12. Czy ktoś w ogóle potrzebuje tego recovery do czegoś innego niż tylko do wgrania wymarzonego romu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi