enemis Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Cześć,chciałbym wgrać cyanogenmoda do telefonu Xperia U. Niestety w konfiguracji telefonu mam zaznaczone iż bootloader jest zablokowany (Bootloader unclock allowed: no) Tutaj moje pytanie do was - czy jest jakaś możliwość aby to odblokować? Będę bardzo wdzięczny za podsunięte pomysły. Będę nawet wdzięczny za płatne sposoby jak nie ma innego wyjścia. pozdrawiam @ewentualnie istnieją wersje cyanogenmod dla Xperii U z zablokowanym bootloaderem? Znalazłem poradnik jak zainstalować CM na Xperii SP właśnie z zablokowanym bt ale nic nie widzę takiego dla 'u'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Odblokowywanie Bootloadera w Xperii U - oficjalna metoda sonego spróbuje tej metody. Jeżeli nie zadziała możliwe że jest dodatkowo zablokowany przez operatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enemis Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Odblokowywanie Bootloadera w Xperii U - oficjalna metoda sonego spróbuje tej metody. Jeżeli nie zadziała możliwe że jest dodatkowo zablokowany przez operatora. Czytałem ten temat, niestety jest w nim wzmianka jeśli:- Bootloader unlock allowed: No to za darmo nie odblokujemy i możemy sobie tą metodę odpuścić Chciałbym zatem dowiedzieć się czy są inne metody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jeżeli telefon jest z salonu operatora to najlepiej idź i zapytaj się czy mogą oni to zrobić lub zadzwoń na infolinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 W orange trzeba bodajże zapłacić 70zł, podejrzewam ze telefon jest wlasnie z tej sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi