aloisy Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wrzucilem AM na swoim andku - niby dziala ale te ceny sa horendalne. Wam tez sie wydaje ze jak kotos korzysta z navi od czasu do czasu to nie powinien tyle placic - zwlaszcza ze jest to wersja beta.Czuje sie poirytowany - i jak tu walczyc z piractem...Wysłane z mojego HTC Vision 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dobra nawigacja, ale mi też się wydaje, że trochę drogo. Ciekawe czy istnieje google maps w wersji offline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Google maps dla Polski istnieje od nie dawna ale mało osób o tym wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikers Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No mało osób.Sam korzystam z Auto mapy i uważam, że to mądry wybór.Bardzo drogo, co mnie powoli wkurza, ale żyje puki co ponerwowany i cieszę się jak to mówią w TV każdym zdobytym kilometrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ciekawe czy istnieje google maps w wersji offline. jest oflfine robi się to tak-> uruchamiamy mapy -> menu -> Pokaż listę offline -> + nowa mapa offline -> zaznaczamy na mapie obszar jaki chcemy ściągnąć, jest on ograniczony, ale za to możemy ściągać nie ograniczoną ilość takich obszarów Jestem inżynierem geodezji i praktycznie non stop jestem w trasie i to w zupełnie obcych mi miejscach w różnych krajach (Norwegia, Irlandia, Anglia) do tego zazwyczaj z dala od głównych tras, z tego powodu często korzystam z nawigacji. Stwierdzam że mapy offline są już mało przydatne, nie raz miałem "cyrki" z automapą ze mimo najnowszej mapy prowadziła mnie przez nie aktualne trasy, np most który się zawalił jakiś 5 lat temu, albo nie widziała nowych dróg... itp, natomiast nawigacje online maja naprawdę sporą przewagę w tej kwestii. Oczywiście inną kwestią są koszty za granicą za transfer danych, gdzie taka nawigacja offline jak automapa/mapamap była nie zastąpiona, no ale właśnie ta nowa opcja offline w mapach google to właśnie niweluje. Dla tego teraz już nie kupił bym żadnej nawigacji offline, bo poco płacić za coś co już w momencie wydania jest nie aktualne ( do tego czasu urzywałem automape i mapamap ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kazdy powtarza ze AM jest najlepsza w polsce - i tylko w polsce Wysłane z mojego HTC Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja uważam, że automapa jest dobra dla GPS bez intenetu, itd. Dość ciekawe, ale jeszcze nie dopracowane są mapy open street map. Mapy garmina lub MapaMap też wcale nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi