pawel13429 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Siemka mam okazje zamienić swojego cegłofona (HTC 310)na nową xperie E1i moje pytanie jest takie opłaca sie ? Brać czy nie ? Jak jest ze wsparciem dla tego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Lepiej sprzedaj i kup coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel13429 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tylko ciekawe kto to kupi he juz kilka razy na allegro wystawiany i na olx zainteresowanie zerowe... ( oczywiście telefon zadbany zero rys itp ale to nic nie zmienia ) , teraz sie trafiła okazja zamiany na tą E1 ale widzd ze tez ją odradzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 E1 to straszny syf, jeśl za tego HTC dostaniesz chociaz te 250 to kup sobie Galaxy S2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawel13429 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A LG L65 co o nim myślicie ? bo do samsungów nie jestem zbytnio przekonany od czasu kiedy na rynek wyszedł galaxy mini Proszę o szybką odpowiedź na temat xperi L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Lepiej nexus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawel13429
Siemka mam okazje zamienić swojego cegłofona (HTC 310)na nową xperie E1i moje pytanie jest takie opłaca sie ? Brać czy nie ? Jak jest ze wsparciem dla tego modelu ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi