jesse pinkman Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 siema. mam problem dałem znojamemu telefon żeby wgrał mi cm11. gdy oddał prawie wszystko było ok. znalazłem 2 błedy:v 1 nie działa przednia kamerka 2 nie działa słownik podczas pisania. czy ktoś ma jakas rade? saumg glaxy s2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jeżeli chodzi o słownik polecam aplikacje swift ze sklepu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkeyCo do kamery spróbuj zainstalować inną ze sklepu i sprawdź czy problem został rozwiązany https://play.google.com/store/search?q=camera&c=apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jesse pinkman Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Z klawiaturą dzięki, a z kamerką to nie działa. Czy ppo ktorejś z kolei aktualizacji systemu problem może zniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Czy posiadasz zainstalowanego oficjalnego cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jesse pinkman Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie wiem! Jak mogę to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Z naszego poradnika korzystałeś podczas wgrywania? [Galaxy S II] CyanogenMod 11.0 Nightly - oficjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jesse pinkman Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie wiem! Jak mogę to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wykonaj ponownie instalacje zgodnie z tamtym poradnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jesse pinkman
siema. mam problem dałem znojamemu telefon żeby wgrał mi cm11. gdy oddał prawie wszystko było ok. znalazłem 2 błedy:v 1 nie działa przednia kamerka 2 nie działa słownik podczas pisania. czy ktoś ma jakas rade? saumg glaxy s2
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi