Simi Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cześć ! Da się zrootować telefon z wgranym cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jaki telefon? Po instalacji CyanogenModa powinieneś mieć roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simi Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no wlasnie nie mam, tez sie zdziwilem, instalowalem jakims kingroot i vroot, w tych apkach pisze ze root jest, a go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Czy to jest LG L5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simi Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Spróbuj tym http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/846-lg-l5-root-jb-lg-swift-l5-e610/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simi Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 instalowalem tym i pisze ze root jest, a w zeczywistosci go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zainstaluj recovery TWRP. CWM nie zawsze poprawnie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simi Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A nie da się jakokś powrócić do orginalnego softu od LG i potem znowu wgrać roma przez CWM. ? Kiedyś ten rom poprawnie działał i miałem roota, ale chciałem cm12 przetestować i teraz mam te 4.4.2 bez root, a na xda pisze żeby zrootować ten rom to trzeba tam 2 rzeczy wgrać przez CWM. LINK DO ROMU : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2564610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 DO stocku wrócisz. Musisz wgrać stock firmware używając KDZ. a co do roota W ustawieniach powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Simi
Cześć ! Da się zrootować telefon z wgranym cm ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi