Simi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Cześć ! Zahibernowałem Clean Mastera i Shazam, od tego momentu co kilka sekund mam taki problem, że usługi GP zostały zatrzymane, nawet w grach Hill Climb Racing się pokazuje, przywracanie do ust. fabrycznych i pełen wipe nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 W ustawieniach wyczyść dane aplikacji a jak nie pomoże to zrób ustwienia fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simi Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) z poziomu recovery nie działają, teraz jestem już po hard ressecie i dalej mam ten problem, spróbuje jeszcze z ustawień. EDIT: zaznaczyć fix root ? Edytowane 1 Marca 2015 przez Simi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jeśli to nie pomoże to będziesz musiał na nowo system wgrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Simi Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 polecasz jakis dobry dla l5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 4.4.2 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/442-poradniki-romy-i-mody/ W tym dziale sie wszystkiego dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Simi
Cześć ! Zahibernowałem Clean Mastera i Shazam, od tego momentu co kilka sekund mam taki problem, że usługi GP zostały zatrzymane, nawet w grach Hill Climb Racing się pokazuje, przywracanie do ust. fabrycznych i pełen wipe nic nie daje
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi