John Smith_38491 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cześć Jestem twórcą aplikacji Tak Czy Nie i chciałbym prosić Was o podzielenie się tą grą z innymi oraz o opinie te pozytywne jak i te negatywne - ciągle grę ulepszam Opis:Otóż odpowiadamy na pojawiające się pytania używając tylko Tak lub Nie. Pytania przeważnie nie są w formie Quizu, czyli sprawdzenia naszej wiedzy, lecz raczej takie lekkie. Po odpowiedzeniu na pytanie możemy zobaczyć ile osób głosowało na Tak a ile na Nie . Dzięki temu czasami można dowiedzieć się ciekawych rzeczy. Na przykład, że ludzie prasują majtki albo (co jest już mniej zabawne) nie wiedzą czym był Aushwitz... Link do Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=yesorno.sb.org.yesorno Chciałem dodać screeny, niestety nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Trochę takie kolory jaskrawe spróbuj kolory z najnowszego androida zaczerpnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi