NeoCM Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ja cie nie krytykuje za wybór telefonu. Ja mam 2 rodzaje note i tylko je używam do smsów i dzwonienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek77 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mam problem z neidziałającym aparatem i nie mogę wykonywać połączeń na ym romie. Ktoś miał podonie? Czy jest jakaś wersja cyanogenmoda 12.1 na LG 4x ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 spróbuj ressurection remix 5.1.1a ten, był cm12.1, jednakże hosting padł tam gdzie była osobiście polecam romy na bazie kitkata, gdyż Lizak zbyt dobrze nie chodzi na naszym 4Xksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanushevitz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Uszanowanko Mam owy system parę dni na moim LG optimus 4x HD. Powiem szczerze że system wymaga poprawek. Np: W Android markecie nie działa całkowicie klawiatura, (pobieranie ok) ale nie jest obsługiwany aparat i kamera. Starałem się pobrać inną aplikację do uruchamiania kamery, ale nie pomogło. Ja wam się wolę nie nastawiać że od razu będzie ,,Lodzio miodzio''. Na razie jest to wersja ''test'' ale za nie długo powinien być lollipop na 4X HD. Pozdro 600 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dzięki za informację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Nie wiem kolego, co ty za rom pobrałeś, ale jest już od daaaawna AOSP Lollipop 5.1.1 tego samego autora (nawet masz link do tematu na XDA w pierwszym poście) i wszystko, to co wymieniłeś działa bez najmniejszego zarzutu. http://i.imgur.com/XsJkV9z.jpg Ta Daaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiX Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Można zainstalować tego Lollipopa 5.0.2 bezpośrednio z Android JB 4.1.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Nie, bo inaczej telefon będzie pięknym papierem do przycisku jeśli nie masz odblokowanego Bootloadera i wstawionego ROOT'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiX Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 1 godzinę temu, CyanowySamsung napisał: Nie, bo inaczej telefon będzie pięknym papierem do przycisku jeśli nie masz odblokowanego Bootloadera i wstawionego ROOT'a Czyli jak odblokuje BL i wstawie roota, mogę od razu wrzucać Lollipopa, czy najpierw z 4.1.2 przejść jeszcze do jakiejś pośredniej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Możesz od razu wrzucać 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanushevitz Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Vitam :3 System wyróżnił się ze wszystkich moich systemów (około 11) niesamowitą płynnością. Byłem zdumiony gdy zobaczyłem tego demona prędkości. Jednak po pobraniu najnowszej wersji softu, nie działa aparat i nagrywanie ekranu. Jeżeli ktoś tego nie potrzebuje (ja muszę bo mam kanał) to very good system. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi