Tazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam.Przedwczoraj zainstalowałem na swoim ZTE CyanogenMod11 i Androida 4.4.2Jednak pojawił się pewien problem. Gdy uruchamiam GMail lub Gry Play, wyskakuje mi wymieniony w tytule tematu błąd.Czym jest to spowodowane? Jak temu zaradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zrobiles wipe? Gappsy prawidlowe zainstalowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Robiłem wszystko wg. tego poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Powtorz procedure jeszcze raz, tylko że z tymi gappsami https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=19110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Mam wgrywać cały system od nowa? Czy może wybrane punkty? Możesz zaznaczyć które konkretnie? I czy wyczyści mi to telefon z aplikacji itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Wszystko od nowa, tak wyczyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Nie da się tego jakoś pominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Niestety nie Wysłane z mojego LG-D390n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tazz Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Z linku który podałeś którą paczkę powinienem pobrać? Wgrałem tą paczkę i wyskakuje Instalation Aborted, a w tle Android umiera Co robić?Porobione! W błędach instalacji doczytałem, że trzeba sformatować CAŁY system przed instalacją, a ja głupi tego nie robiłem Można zamknąć, serdecznie pozdrawiam Update: Jeszcze proszę o niezamykanie tematu Przetestuję i dam znać, czy wgranie nowej wersji GApps pomogło Niestety, dwa dni testów i dwa dni nerów. Co pobiorę jakąś aplikację, to średnio co 5 sekund wywala ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zainstaluj inną paczkę gapps po instalacji wipe http://gapps.cyanogenmod.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tazz
Witam.
Przedwczoraj zainstalowałem na swoim ZTE CyanogenMod11 i Androida 4.4.2
Jednak pojawił się pewien problem. Gdy uruchamiam GMail lub Gry Play, wyskakuje mi wymieniony w tytule tematu błąd.
Czym jest to spowodowane? Jak temu zaradzić?
Pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi