NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam.. A tak spytam.. ktoś zawodowo/ lub amatorsko łowi ryby ? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Teraz już nie, ale kilka lat temu si jeździło czasem Oczywiście amatorsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 czyli na razie tylko ja ^^Wczoraj byłem na małym wypadzie.Dorwałem małego szczupaka, biedak trafił s powrotem do wody (ma wymiar ochronny)Ładnie walczył, szukam większej sztuki...ale ciężko. Poniżej zdjęcie zębola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Dombrowski Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Czasami z dziadkiem amatorsko sobie jeżdzę ^^A co chcesz z kimś jechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bountek55 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 ja z ojcem w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Teraz dość regularnie.Nieraz uda się dorwać jakiegoś porządnego smoka ^S^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi