Jackal62x Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witam mój telefon nie chce się włączyć zatrzymuje się na logu samsunga i w rogu jest czerwony krzyżyk więc postanowiłem wygrać czystego Firmware.Mam problem nie mogę wygrać oprogramowania pojawiają mi się następujące komunikaty podaje wam screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jesteś pewny poprawności pobranego pliku do wgrania? Spróbuj zmienić wersje odina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jackal62x Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Pobrałem odina 3v.09 , ale też występują problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Bo odin nie rozpoznaje urządzenia..Masz wgrane sterowniki USB samsunga ?Zobacz kabel. To wygląda tak " ja widzę telefon, ale nie jestem wstanie rozpoznać jaki to model" dlatego przerywa operacje wgrywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jackal62x Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Pewnie coś jest z wejściem usb telefon zaniosę do serwisu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Spróbuj z innym kablem ostatnio jak robiłem sony xperie e to po zmianie kabla na oryginalny htc poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jackal62x Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Powiem ci tak już chyba próbowałem na trzech różnych kablach i praktycznie to samo.W poniedziałek za niosę do serwisu tam pewnie go zrobią tylko ciekawe ile ze mnie zedrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigdamian Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja proponuję odinstalować oprogramowanie i sterowniki oraz profilaktycznie przeczyścić komputer np. za pomocą CCleaner rejestr i system.Po restarcie kompa zainstalować na nowo sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jackal62x Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Przepraszam że nic nie pisałem , ale dopiero niedawno odebrałem telefon z serwisu .Gniazdo usb było do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jackal62x
Witam mój telefon nie chce się włączyć zatrzymuje się na logu samsunga i w rogu jest czerwony krzyżyk więc postanowiłem wygrać czystego Firmware.
Mam problem nie mogę wygrać oprogramowania pojawiają mi się następujące komunikaty podaje wam screena
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi