FajnyNick Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Siemka. Zainstalowałem sobie nie brandowany rom i coś jest nie tak. Na innym tel mam pelny zasięg sieci komórkowej a na galaxy core plus jest znikome a czasami nie ma w ogóle. Macie jakies pomysły na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Sprawdź ustawienia sieci komórkowej (preferowany typ połączenia) i ew zmień "operatora" (w ustawieniach sieci komórkowych masz operatorzy sieci - wykonaj wyszukiwanie automatyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zmień na 2g będziesz miał cały czas full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zmieniłem na 2G i nic... Ustawiłem na auto.. zainstaluje na nowo romA może być od tego, że telefon kupiłem w play bez simlocka i wgrałem inny soft? oryginalny niebrandowany?A jak nie to wgram na nowo rom od play`a...Nawet ponowna instalacja romu nic nie dała...A teraz wgl nie łączy się sieć WIFI... fck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 jak instalowałeś rom? Wyczyściłeś dane? Czy problem występuje z innymi kartami i operatorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Pokaż ten rom co zainstalowałeś? Jest taka możliwość, iż zainstalowałeś inny wariant romu. Ten core plus ma różne wesje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Rom pobrany z samfirmware.com na play żeby nie było że coś zmieniane. robiłem wipe całego telefonu w cwmnawet instalowałem inne cwmTO dzieje się na każdej karcie sim.. A może wiecie czy da się zmienić miejsce docelowe instalacji aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Sprawdź na pudełku model telefonu.Nie jesteś pierwszy co ma problem z tym telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 SM-G350 troszke nie mialem czasu i mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jakies rozwiazenie z tym moze znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 zacznijmy od tego jqka sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 @FajnyNick jeśli masz jeszcze gwarancję to wgraj brandowany dla play, i oddaj go, jeśli nie masz, to szukaj romu 3 plikowego i módl się że to pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 A gdzie taki znajde? Siec. Tmobile. Na innym tele dziala git. Ale na tym dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 wgraj to https://usersfiles.com/zd4aqy4tdck0/G350XXUAMKC_OXXAMJ4_Repair_Firmware.zipalbo to https://usersfiles.com/m2g134gpb9wt/G350XXUANB1_OXXANB2_Repair_Firmware.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FajnyNick Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 jak bym mógł, teraz wgl nie mogę włączyć telefonu ani trybu download, recoverybateria naładowana na full a przy lampie flash strasznie się nagrzał :V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FajnyNick
Siemka. Zainstalowałem sobie nie brandowany rom i coś jest nie tak. Na innym tel mam pelny zasięg sieci komórkowej a na galaxy core plus jest znikome a czasami nie ma w ogóle. Macie jakies pomysły na to?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi