Marcin Sobczak_25479 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Witam wgrałem CM 12 według wszelkich instrukcji i podczas uruchomienia mam cały czas logo CM i nic się nie dzieje... Używałem Teamwin Recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Spróbuj wipe wykonać pełen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Sobczak_25479 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Wykonałem wszystko i pełen wipe ale dalej nic nie pomaga.... :/może zrobienie tego recovery cwm by było lepsze ?? Nic nie pomaga... Proszę o pomoc coś wyczytałem że trzeba mieć napoczątku zainstalowanego CM11 a dopiero potem 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 To spróbuj tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszkurek Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Mam podobnie, robiłem wszystko od nowa i nic. Robię przez CWM. Wersję wgrywam nocną z 1 lipca 2015r. Może ktoś ma oryginał i mógłby przesłać? Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 wgraj cm11 przez adb sideload a potem cm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcin Sobczak_25479
Witam wgrałem CM 12 według wszelkich instrukcji i podczas uruchomienia mam cały czas logo CM i nic się nie dzieje...
Używałem Teamwin Recovery.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi