danielix741 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Co zrobić, żeby ekran był włączony cały czas? mam roota. Maksymalnie mogę ustawić na 10 minut, żeby ekran się nie wyłączał. Jest jakaś apka czy coś, żeby ustawić, żeby był cały czas włączony dopóki nie zablokuje telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tebex Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Systemowo (bez instalacji aplikacji itp.) da się włączyć aby przy ładowaniu ekran się nie wyłączał. Może to ci w czymś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jaki system posiadasz? Zmiana systemu powinna pozwolić na takie cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danielix741 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 android 4.2.2mam roota jak cos a w ustawieniach mam max 10 minut na podswietlanie ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Spróbuj zaktualizować do nowszej wersji. Może w starszych nie było opcji takich. U mnie na stocku do 30 min jedynie na z2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
danielix741
Co zrobić, żeby ekran był włączony cały czas? mam roota. Maksymalnie mogę ustawić na 10 minut, żeby ekran się nie wyłączał. Jest jakaś apka czy coś, żeby ustawić, żeby był cały czas włączony dopóki nie zablokuje telefonu?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi