Carlos Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam. Posiadam od 2 miesięcy nowego lg g3s. Zdecydowałem się zrobić roota a teraz chciałbym wgrać cyanogena 10 lub 11.Jaką wersje polecacie i czy ta z G3 też bedzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ta wersja z LG G3 nie będzie pasować. I z tego co zdążyłem się zorientować nic ciekawego na niego nie ma Pozostaje tylko root. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Szkoda taki fajny telefonik a żadnego porządnego softu nie ma, a może by tak poprosty wgrać czystego andka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak na razie nie ma żadnych custom romów więc zostają tylko te od LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Dziękuję za odpowiedzi. Mam ostatnie pytankoJest możliwość wgrania czystego KitKata nie tego od lg tak do przetestowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Oczywiście że jest, bodajże poprzez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Czyli? bo trochę zielony jeszcze jestemTak naprawdę to mam problem czasami z instalacją lub pobraniem jakieś apk ze sklepu niedużej np 2MB chociaż wolnego mam ponad 700MB co mnie dziwi. Czytałem że podzielenie karty na kilka partycji może pomóc. Denerwujące po przesiadce z galaxy S1 jest niemożliwe podłączenie fona do DVD czy odtwarzacza sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi